Cine suntem?

   Muflon Design este o companie romaneasca localizata in Municipiul Bucuresti, ce are ca obiect de activitate servicii de web-design, consultanta IT si programare.
   Domeniul de activitate al companiei Muflon Design este industria IT, incepand de la proiectat retele si pana la realizarea paginilor de web, incluzand prezentari multimedia, solutii informatice etc.
   Folosind cunostintele noastre in cele mai noi inventii tehnologice, Muflon Design va poate oferi o solutie de calitate, avantajoasa si nu in ultimul rand putin costisitoare.


Echipa

   Compania Muflon Design este alcatuita dintr-o echipa tanara de profesionisti, cu o experienta de peste 8 ani petrecuti in activitatea specifica IT, fiind, mereu la curent cu noutatile in domeniu. Departamentul tehnic al companiei Muflon Design intelege ca nu toata lumea este profesionista in domeniul IT de aceea Muflon Design ofera suport tehnic via online chat si telefon. Echipa noastra este bine pregatita si dornica sa va ajute in orice problema. Membrii echipei se afla intr-o continua pregatire prin participarea, in diverse calitati (cursant, trainer, organizator), la numeroase cursuri de formare, seminarii, etc…


Angajamentul nostru

   Avand in vedere ca nimeni nu va cunoaste afacerea mai bine decat dumneavoastra si dat fiind faptul ca Muflon Design este la curent cu noutatile informatice putem spune ca o viitoare colaborare este garantia succesului pentru ambele parti.
   Suntem constienti de rolul important si responsabilitatea noastra in afacerea dumneavoastra si din acest motiv ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce realizam.
   Dupa o analiza initiala a afacerii Dumneavoastra, vom putea dezvolta un proiect care sa se integreze cu cerintele pietei.
   Muflon Design va lucra activ cu compania dumneavoastra pentru a se asigura ca proiectul comun are urmatoarele caracteristici:
 • Specific domeniului Dumneavostra de activitate;
 • Masurabil prin monitorizarea indicatorilor calitativi si cantitativi specifici fiecarui domeniu in parte;
 • Accesibil segmentului de populatie caruia se adreseaza proiectul;
 • Realist prin concretizarea asteptarilor proiectului;
 • Temporal prin stabilirea unor termene de executie reale.

 • Suntem o agentie de design si dezvoltare web. Clientii nostrii ne recomanda iar portofoliul webdesign confirma calitatea serviciilor noastre. Putem sa va ajutam, nu ca un provider de servicii profesionale, ci ca un partener in crearea si promovarea imaginii afacerii dumneavoastra. Putem sa va ajutam prin branding complet, design de logo, design de materiale corporate, webdesign, design print, sedinte foto, procesare imagini,productie publicitara, printuri in tiraje sau dimensiuni mari, dezvoltare aplicatii online,dezvoltare aplicatii stand-alone, campanii promovare online, optimizare pentru motoare cautare si realizare bannere web.


  Stim ca pui pret pe calitate si pe timp. Sunt cele mai importante aspecte atunci cand iti alegi un furnizor de servicii. Timpul nostru e la fel de important ca si timpul tau, de aceea ne respectam termenele si nu ne angajam intr-un proiect decat daca il putem duce la capat. Calitatea este la fel de importanta pentru noi cum este si pentru tine, fiecare proiect reusit fiind un motiv de lauda, iar un client multumit ne va recomanda mai departe!


  Suntem deschisi si receptivi, ne plac provocarile si nu renuntam niciodata la un proiect. Lucram in stransa relatie cu clientul pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica si vizuala. Tratam cu acelasi profesionalism proiectele mici, design de logodesign de printflyermapa de prezentare, cu care tratam si proiectele mari, site-uri de prezentaresite-uri corporate,realizare magazine onlineprezentari interactivebranding completdezvoltare manual de identitate sau o campanie de publicitate online.


  Daca ai testat diverse actiuni de publicitate sau grafica/design fara a intelege de ce nu ai avut succesul pe care il au altii cu acelasi buget, dar stii ca se poate mai mult si ai incredere in experienta relevanta a celor care merg la punct ochit, atunci lasa-ne sa-ti creem un proiect personalizat de comunicare, iar daca vrei sa afli cum vedem noi hotarul dintre PR, jurnalism, comunicate de presa, advertising, branding, metafora si stiinta, sa afli cum reusim sa rezolvam orice problema de comunicare, fie ea de imagine, institutionala sau corporativa, noi iti suntem aproape prin:


  Design si grafica publicitara
  Naming si identitate vizuala
  Branding si strategie institutionala
  Web design&development
  PR si organizare de evenimente
  Consultanta si comunicare
  Cercetare

     Va uram succes in activitatea Dumneavoastra si va asteptam pentru o colaborare bilateral avantajoasa!

  HOME   DESPRE NOI   PORTOFOLIU   SERVICII   PRODUSE   CONTACT
  2005 © S.C. MUFLON S.R.L.  All right reserved